Fokker-Oomen is sinds eind mei 2021 gecertificeerd volgens Co2 prestatieladder niveau 3.

Bij de uitvoering van onze activiteiten worden moderne en zuinige machines gebruikt om veiligheid en duurzaamheid te waarborgen.

Naast onze bedrijfsactiviteiten hebben wij ook oog voor onze omgeving en willen wij een bijdrage leveren aan het reduceren van CO2.

Fokker-Oomen heeft daarom besloten zich te laten certificeren op de CO2-Prestatieladder niveau 3.

De CO2-Prestatieladder helpt ons bij het inzichtelijk maken van onze CO2-Footprint en het reduceren van CO2. Zo hopen wij bij te dragen aan een aangename leefomgeving voor nu en in de toekomst.

Wij zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf op het gebied van CO2. Jaarlijks zullen de CO2-Footprint, onze doelstellingen en de maatregelen die wij nemen gepubliceerd worden op onze website.

Klik hier als u meer wilt weten over de CO2-Prestatieladder.
http://www.skao.nl/wat-is-de-ladder

Duurzaam is niet alleen belangrijk voor ons als bedrijf, maar ook voor onze opdrachtgevers. Door goed, veilig en milieubewust te werken laten we zien dat Fokker-Oomen Aannemersbedrijf een goede en verstandige keus is om een samenwerking mee aan te gaan.

Door het behalen en onderhouden van diverse certificaten bent u er als opdrachtgever zeker van dat alle werkzaamheden volgens alle richtlijnen worden uitgevoerd.

Als Sectorinitiatief heeft Fokker-Oomen zich aangesloten bij Cumela ‘Sturen op CO2’

https://www.cumela.nl/trainingen-en-bijeenkomsten/sectorinitiatief-sturen-op-co2

Via onderstaande links zijn onze Beoordeling, Emissie inventarisatie,  Beleidsverklaring en Certificaat te zien.